tiistai 11. syyskuuta 2012

KESÄKISAN PALKINTO LÄHTI MATKAAN!

Kesän ajan keräsimme arjen oivalluksia: pikkujuttuja, jotka helpottavat arjen pyörittämistä. Vinkkejä arjen avuksi tuli kesän aikana tasan yksi kappale! Hih! :)

Tuon ainoan vinkin antaneelle nimimerkki "Aurinkotädille" lähti postissa kiitoksena osallistumisesta värikkäät lorukortit. Toivottavasti näistä hurjan hauskoista eläinloruista on pitkään iloa perhepäivähoitoryhmällesi!

Toivottavasti seuraavaan kilpailuun/arvontaan saamme enemmän osallistujia, jotta pääsemme suorittamaan oikein varsinaisen arvonnankin!

Muotoon leikatut ja laminoidut lorukortit ovat värikkäitä ja kimaltelevia, joten myös ihan pientenkin on hauska niitä katsella, vaikka eivät vielä loruista niin ymmärtäisikään. 

Hullunkuristen eläinkuvien kääntöpuolella on hauskoja loruja mm. elefanteista, peilailevasta lampaasta, hassusta kalasta, janoisesta kirahvista, tanssivasta lehmästä ja "naamiokissasta".


Lorukortit lähtivät matkaan söpössä pikkupussissa, jossa niitä on helppo säilyttää. Mukana lähti myös terveiset Pajupellosta piirustuksen muodossa! Pian pitäisi olla paketin perillä!


HAUSKOJA LORUHETKIÄ!

"Liru laru lorupussi, meidän lasten juttupussi.
Tarinapussi, porinapussi, täpötäynnä aina on!"

1 kommentti:

Mirkku kirjoitti...

Hei, Aurinkotäti!

Onko paketti tullut perille?

Ja jos on, onko sillä ollut käyttöä?

Terkuin
Mirkku