REISSUVINKKEJÄ

Tällä sivulla löytyy hyväksi koettuja kohteita lapsiperheiden lomailuun ja retkeilyyn.


KYLPYLÄHOTELLI PEURUNKA

Laukaalla sijaitseva kylpylähotelli Peurunka on oivallinen lapsiperheen reissukohde. Kylpylän allastilat sekä sauna-, suihku- ja pukuhuonetilat ovat vastikään täysin remontoitu. 

Kylpylän allashallissa on haettu avaruus-tunnelmaa hämärän valaistuksen, värillisten valojen ja kahden suuren valkokankaan avulla, joille heijastetaan avaruusaiheista elokuvaa. 

Kylpylästä löytyy jokaiselle jotakin vauvasta vaariin! Aivan pienille on oma kuvassa etualalla näkyvä karuselliallas. Leikki-ikäisille on omalla liukumäellä varustettu allas ja matala allas vesiputouksineen ja hierontasuihkuineen sekä virtaava joki näiden kahden altaan ympärillä. Lisäksi kylpylästä löytyy kaksi poreallasta, lämmin hemmotteluallas sekä useita erilaisia suihkuja sisältävä "suihkumaailma". Tavallisten suihkutiloissa sijaitsevien saunojen lisäksi kylpylätiloissa on infrapunasauna. Kaiken kukkuraksi uusin vetonaula Peurungassa on Euroopan pisin, 139 metriä pitkä vesiliukumäki!
Majoitusta löytyy myös moneen makuun. Peurungassa on varattavissa hotellihuoneita, mökkejä sekä leirintäalue. Lisäksi lapsille on kesäaikaan avoinna Hilarius Hiiren oma kylä, josta löytyy lapsille erilaista aktiviteettia.

Kylpylän ravintolassa, Nemo's Bistrossa on tarjolla monenlaista maittavaa purtavaa. Muun muassa Nemon hampurilaisateriat olivat mielettömän hyviä ja meheviä maalaisranskalaisineen. Kylpylän ja ravintolan hinnatkaan eivät olleet päätä huimaavia ja kylpylän sisäänpääsystä sai K-ryhmän Plussa-kortilla alennusta.

Ei kommentteja: