perjantai 29. marraskuuta 2013

PELIOHJEET KADOKSISSA!Osaako joku auttaa meitä?!  Ostin kirpparilta tällaisen pelin, mutta laatikosta puuttuivat peliohjeet. Tietäisikö joku miten tätä peliä pelataan ja laittaisi ystävällisesti peliohjeet tänne kommentilla, niin pääsisimme poikien kanssa pelaamaan! Kiitos jo kovasti etukäteen! :)

Terkuin Mirkku


4 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Siinä heitetään niitä noppia, ja kerätään noppien mukaan esim. punaisia jalanjälkiä. Jos jompi kumpi noppa näyttää valkoista saa kerätä ihan mitä tahansa väriä/muotoa, kunhan toisen nopan väri/muoto täyttyy. Jos molemmat näyttää valkoisia saa kerätä ihan mitä vaan. Heitetään noppia vuorotellen ja kaikki kerää. Poimia saa vain yhdellä kädellä. Jos poimii väärän laatan, joutuu palauttamaan väärän laatan lisäksi myös yhden oikeista. Jatketaan kunnes kaikki laatat on poimittu. Voittaja on se, jolla on eniten laattoja.

Mirkku kirjoitti...

Kiitos!

Kokeillaan pelata heti huomenna maanantaina!

Varmistan vielä, jokainen heittää noppia vuorollaan, mutta samalla vuorolla siis saavat kaikki pelaajat kerätä laattoja yhtä aikaa?

Mirkku

Mirkku kirjoitti...

Niin ja siis, laattojako sai poimia useamman siis yhden heittovuoron aikana? Eikä vain siis yhtä?

Mirkku

Anonyymi kirjoitti...

Joo kaikki kerää laattoja samaan aikaan, vaikka vuorollaan noppaa heitetäänkin. Ja laattoja poimitaan niin monta kuin ehditään ja on mahdollista. :)

Outi.