torstai 13. kesäkuuta 2013

LUONTOAIHEINEN LORUPUSSI TIIMITYÖNÄ


Tiimin yhteistyönä teimme tämän luontokasvatuksen teemavuoden päätteeksi luontoaiheisen lorupussin. Projekti toimi lorukorttivaihdon periaatteella eli jokainen tiimin jäsen valitsi jonkin suomen luonnosta löytyvän eläimen, etsi siitä kertovan lorun ja teki siihen sopivan lorukortin. 

Kortteja valmistettiin kutakin aina niin monta kuin tiimissä on hoitajia, joten näin saatiin jokaiselle ryhmälle oma luontoaiheinen lorupussi, joita ehdittiin vielä kevään lopulla lorutellakin.

Projekti oli hauska ja näin saatiin mukavasti vaihtelua aina samantyylisiin lorupusseihin, kun jokainen kortti oli eri hoitajan tekemä ja erilainen. Useat meistä innostuivat ja tekivät useamman lorun projektiin, joten kortteja saatiin kasaan hiukan enemmän kuin on tiimissä jäseniä.

Myös alueemme aluejohtajalle annoimme kiitokseksi kesäkukan sijasta tänä vuonna tämän lorukorttisarjan kauniissa lorupussissa, jonka eräs tiimimme hoitajista teki vuoden kierrätysteemaa mukaillen vanhasta paitapuserosta! Pussiin tehtiin sivuun kätevä tasku, johon luetut lorut on hyvä laittaa pois käsistä häiritsemästä (Vinkin tästä taskullisesta lorupussista saimme Ipanan Ipanailoa-blogista. Kiitos hienosta vinkistä!). 

Lorupusseista on tiimille ja ryhmille jatkossa paljon iloa ja toivottavasti myös esimiehelle omassa työssään tai tulevaisuudessa lastenlasten kanssa lorutellessa... :)

Ei kommentteja: