perjantai 14. kesäkuuta 2013

PAJUPELLON KEVÄTRETKI 2013

Meillä on ollut näin keväisin tapana järjestää ryhmämme perheiden kanssa yhteinen retki kevään ja kesän kunniaksi. Retkien tarkoitus on tutustuttaa ryhmän perheitä toisiinsa ja  luoda hoitajien ja perheiden välille yhteenkuuluvuuden tunnetta rennoissa tunnelmissa hauskan yhdessäolon merkeissä. 

On ollut todella hienoa, että suurin osa ryhmämme perheistä on aina päässyt osallistumaan retkiin ja muihinkin tapahtumiin. Kiitos aktiivisuudestanne! On niin mukava järjestää tapahtumia ja retkiä, kun tunnelma ryhmämme kesken on rento ja avoin sekä perheet innokkaita osallistumaan!

Tänä keväänä vuoden luontoteeman mukaisesti järjestimme retken eräälle paikkakuntamme kauneimmista virkistysalueista vehreän luonnon ja sinisenä siintävän järvenselän äärelle. Vesi ei vielä tuolloin toukokuussa ollut uintilämpöistä, mutta sää oli kuin tilauksesta aivan mahtava!

Retkellä tutustuttiin ympäröivään luontoon, paistettiin ryhmämme itseoikeutetun "vakituisen makkaramestarin"toimesta meheviä makkaroita, syötiin eväitä ja lapsille oli suunniteltu tällä kertaa leikkimielinen luontoaiheinen tietovisa. Tällä kertaa vietimme aivan rennosti aikaa yhdessä rupatellen, sillä tällä kokoonpanolla ryhmämme tunnetusti ei ole ollut kovin innokas esiintymään yleensä ramppikuumeen tarttuessa kuin kulovalkea esiintyjästä toiseen... :)

Kuvagalleriaa retkeltä:

 Jylhät olivat retkemme maisemat.
 "Täältä korkeammalta näkee paremmin!"
 Erään perheen mukana ollut lemmikkikoirakin oli niin innoissaan retkipäivästä, että alkoi jo väsähtää kaikesta touhusta ja nuuskimisesta.
 Tytöt tutkivat tarkkaan mielenkiintoiselta näyttävää puun kaarnaa kävelyretkellä mukana olleilla luupeilla.
 Myös ihan oikeilla kiikareilla oli jännittävä kiikaroida järvenselälle ja bongata lokkeja.
 Kiikarit olivat kovassa käytössä!
 Pojat tarkistavat, että grilli tulee sytytetyksi kunnolla.
 
 "Makkarat alkavat pian olla valmiita", huomauttaa "makkaramestarimme".
Kesäinen suomen luonto on jylhä ja kaunis kaikkine yksityiskohtineen, joita oli ilo tutkia ja havainnoida oman perheen kanssa yhteisellä retkellä.

Ei kommentteja: